ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Activa Spor

ACTIVA'dan Aldığım Koşu Bandını Tamir Ettirmekten Bıktım! cengo55  [25 Mart 2008, 09:00]
İzmir Çarşı mağazasından 28.02.2004 tarihinde o zamanın iyi bir parası olan 2.178.125 TL ödeyerek profesyonel amaçlı diye reyon görevlisi *** tarafından bana Activa ac4350 model koşu bandını satıldı. 2 yıl garanti ile satılmasına rağmen daha 2 yıl bitmeden bant özelliğini yitirerek, işlem göremez durumuna geldi.

2 yıl bitmesine az bir süre kala Activa'nın kendi elemanı olan ***'a ulaşmış, servisten bana söylenen bandın değiştirilmesi gerektiğini bildirdim. Bana verilen cevap kullanıcı hatasından kaynaklandığı belirtilmiştir. Böyle bir koşu bandının profesyonel amaçlı olmasına rağmen ve o kadar para vererek almış olmam sebebiyle bunun telafi edilmesini söylememe rağmen isteğim cevapsız kaldı.

Kendi olanaklarımla bandı değiştirdim fakat içindeki motorunun Çin malı olduğu, ucuz malzeme kullanıldığı, profesyonel kişi tarafından belirtildi. Bandı değiştirmemden sonra bu sefer de motor rulmanında problem çıkmış ve şu anda da hem motor rulmanında hem de merdane rulmanında problem olduğundan ağız tadıyla o kadar para ödememe rağmen koşu bandını rahat bir şekilde kullanamamış durumdayım. Activa gibi bir markanın müşteriyi memnun edecek yerde parasıyla mağdur etmesinden dolayı bu firmayı kınıyorum. %

Arkadaşına Gönder