ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC Kredi Kartlarımı Dilekçe Yazmama Rağmen İptal Ettiremiyorum! golfizm  [12 Mayıs 2008, 09:00]
Hiç kullanmadığım halde HSBC Advantage kartıma üyelik bedeli geldi. Hata benimdir zamanında iptal ettirmedim dedim ödedim. Daha sonra müşteri merkezini arayıp kartımı iptal ettirmek istediğimi söyledim.

2 gün sonra aradılar, kartı iptal etmemem için dilekçe yazmam gerektiğini Advantage kartımın yanında bir de Advantage Campus kartımın gözüktüğünü söylediler. Dilekçeye kart numaramı ve numarası tarafımdan bilinmeyen Advantage Campus kartımın iptalini isteyip faksladım.

Tam iptal olmuştur diye düşünüyordum ki campus kartımı yenileyip tekrar adresime yollamışlar. Kartı kuryeden teslim almak istemediğimi gelen kuryeye bildirdim. Üniversiteden mezun olalı 4 yıl oldu. Hiç kullanmadığım bir karta daha üyelik bedeli ödemek istemiyorum.%

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
12.05.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra kredi karti ile ilgili, telefon araciligi ile detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.