ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC'den Campus Kart Muamması! androia  [13 Mayıs 2008, 09:00]
Dün akşam saatlerinde Hsbc telefon bankacılığı ile müşteri temsilcilerine bağlandım. Sorunum Hsbc Campus kartımın süresinin dolmasıydı. Şubeye yeni bir kart göndermelerini istedim.

1 ay sonra mezun olacağım için Campus kart gönderemezlerdi, bu nedenle normal bir kredi kartı istedim. Müşteri temsilcisi kartı şubeye gönderemediklerini, ev adresine göndereceğini söyledi.

Fakat benim ev adresim değişti. Bu nedenle adres değişikliği yapmak için sesli yanıt sisteminden şifremi girip müşteri temsilcisine bağlanmamı söyledi. Aynen söyleneni yaptım.

İkinci müşteri temsilcisi şuan çalışmadığım için kart gönderemeyeceklerini, kartta olan taksitlerimi de kart numarasıyla ödeyebileceğimi söyledi.

Buraya kadar tamam. Peki o zaman nişanlıma niye hiç istemediği halde geçen sene Campus kartının son kullanma tarihi geçtikten sonra evine yeni normal bir kart gönderdiniz? Bunu anlamıyorum.

Yani Hsbc istemeyene kart gönderiyor da isteyene niye gönderemiyor? Ayrıca aktif bir kullanıcıyım. Şu mezun olacağım. 1 ay için kartsız mı dolaşacağım?^^

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
13.05.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik mail araciligi ile gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.Ayrica musterimiz ile talepleri hakkinda irtibatimiz devam edecektir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.