ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC'nin Kusuruna Bakıyorum Seda0480  [12 Haziran 2008, 09:00]
07.06.2008 tarihinde,Hsbc cep telefonuma, “6-15 Haziran arası Advantage kartınızla 100 YTL harcayın. Bedava yurt içi gidiş dönüş uçak bileti hakkı kazanın” içerikli mesaj gönderdi. 08.06.2008 tarihinde, sürekli kullandığım kartımdan, bu harcamayı yaptım.09.06.2008 tarihinde,Sms ile aynı içerikte bir mail aldım.

Bunun üzerine Hsbc'yi aradım. Kullanmaya hak kazandığım biletimi, nasıl alabilirim? Onu öğrenmek için, buraya kadar her şey normaldi. Bana bir form göndereceklerini, 3 tarih aralığı belirtmemi ve sonrasında uygun tarihte biletle ilgili haberdar edeceklerini söylediler. Aynı gün saat 17,15'de bana tekrar kampanya maili gönderip, bugüne kadar benim hiç kullanmadığım talebinde bulunmadığım tesadüf eseri 1. Derece yakınım olması sebebiyle, annemin kapıdaki görevliyi geri çevirmeyip aldığı ve evin bir kenarında duran Master kartınızla 100YTL harcayın bilet kazanın size hak verelim diye bir mail göndermişler.

Bugün yine bankayı aradım. 25 dakika müşteri hizmetleriyle görüştüm.Yanlış kampanya maili attıklarını kusura bakmamamı söylediler. Ben kusurlarına bakıyorum.Lütfen Hsbc kusuruma bakmasın. Benim Hsbc pazarlama departmanının düşüncelerini okumak gibi özel bir yeteneğim yok.Onlar Hsbc Advantage'nızla harcama yapın, dedikleri zaman bugüne kadar hiç kullanmadığım bir kartla harcama yapmam gerektiğini tahmin edemedim.

Kampanya 6-15 Haziran arasında geçerli.Ben müşteri olarak üzerime düşen harcamayı yaptım.Şimdi onlar vaat ettikleri bileti vermek durumundalar.&

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
12.06.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik mail aracılığı ile gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.Ayrica musterimiz ile talepleri hakkinda irtibatimiz devam edecektir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.