ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC'nin Bir Türlü Yapamadığı Bilgi Güncelleştirmesi! sinemer1982  [18 Haziran 2008, 09:00]
HSBC kredi kartı kullanıcısıyım. Aldığıma bin pişmanım fakat almış bulundum bir kere. Kartım elime ulaştığı gün bilgilerimin ve en önemli bilgilerimin banka bilgilerinde yanlış gözüktüğünü öğrendim. Kendi ellerimle doldurduğum form bilgisayara aktarılıyorken bilgilerim yanlış girilmiş olabilir, insanlık hatası dedim.

Bankadan dilekçe ile güncelleyip düzeltebileceğim söylendi. Şubeme gittim, dilekçemi verdim, 2 işgünü içerisinde halledilecek denildi. Üzerinden 2 ay geçmesine rağmen bilgilerim hala düzeltilmiş değil. HSBC telefon bankacılığını defalarca aramama rağmen onlarında hiçbir şey yapmadığını gördüm. Ben isteğinizi not aldım, ilgilenecek denildiği halde hala aynı şekilde duruyor.

Biraz önce şubeyi aradım, oradaki beyefendi öyle bir dilekçe almadığını iddia ediyor. Başka birisiyle görüşüp yeniden faks çektim, bakalım o ne yapacak? Bu kadar sorumsuzluk görmedim. Aylardır 2 tane bilgi güncellenmiş değil. telefon açıyoruz orada yapamayacaklarını söylüyorlar. %

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
18.06.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik mail aracılığı ile gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.Ayrica musterimiz ile talepleri hakkinda irtibatimiz devam edecektir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.