314431 |

| HSBC Kredi Kartı ve Kredili Mevduat Hesabı Talebim!
yalman08
[18 Haziran 2008, 09:00]
Öncelikle bankalar arası iletişim Türkiye'de üst düzeyde, bu da sevindirici. Fakat çok basit bir tutar unutularak ödenmediği zaman başınıza büyük işler açabiliyor ve sizi senelerce taksitli alışveriş imkanından mahrum bırakıyor. Bu oldukça saçma.
Çalıştığım şirket (Vodafone), şu an dünyanın sayılı firmalarından birisi ve gelir olarak ortalamanın üstünde bir gelirim var. Ben daha önce başka bir bankaya olan borcumdan dolayı yasal takibe girdim ve bu tutarı çok uzun seneler sonra adresime de bir tebligat yapılmadığı için başka bir bankaya başvurum esnasında öğrendim. Ve avukat aracılığı ile kapattım.
Üzerinden bir sene geçmesine ve maaşımı sizin bankanızın Güneşli şubesinden almama rağmen kredi kartı ve KMH başvurularım olumsuz sonuçlanmaktadır. Bu durumun KKB kayıtlarından kaynaklandığını düşündüğüm için başka bir bankadan da borcum yoktur yazısı alarak şubeniz yönetmenleri aracılığıyla tekrar başvuru yaptım. Ancak yine olumsuz sonuçlandı.
Bu durumun düzeltilmesini rica ediyorum. Gerekirse kefil bile gösteririm. Gelir düzeyi daha alt seviyede olan şahıslara peynir ekmek gibi kredi dağıtılırken aynı işyerinde iki senedir çalışmama ve bu kapatılmış borcum dışında hiçbir bankayla bir sorun yaşamamama rağmen bu kötü muamelenin sebebi nedir?
Bu KKB kayıtlarının inisiyatif dahilinde banka tarafından göz ardı edilebileceğini de öğrendim. Dolayısı ile bu kademede bankanızın her ay maaşımı işletmesine ve fona yatırmasına itiraz etmediğim gibi sizden de hizmetlerinizden yararlanma fırsatı istemem gayet doğal. Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum. Aksi taktirde şirket yönetimimle temasa geçerek hesabımın kişisel hakkım olarak başka bankaya naklini talep edeceğim. % |