ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC'de Kredi Tutarı Harici Kayıtlarda Bulunmayan Ekstra Ücret! cihankoksal  [20 Haziran 2008, 09:00]
HSBC'den belli bir süre önce kredi kullandım. Ödemelerim aylık 155 YTL tutarında. Ödemelerimi çoğu zaman internet bankacılığı ile internetten yapıyorum. Geçen gün Kocaeli Bulvar şubesine gittiğimde kredimde yaklaşık 2 aylık bir ödeme gecikmişliği olduğunu söylediler.

İtirazda bulundum ve ödeme geçmişini çıkarttılar. Ödemelerimin bir tanesinde 155 YTL yatırmışım. Daha önceden nedense 160 YTL yatırıyordum ya da 165 YTL. İşlemlerimi yapan bayanın söylemine göre *** bey kredi dışında aylık 3.75 YTL fazladan para yatırmanız gerekmektedir. Böyle bir şeyin yazılı şekilde bana verilmedi. Kullanım sözleşmesinde de yazmadığını bildirdim. Evet biz onları müşterilerimize krediyi kullandırırken sözlü olarak beyan ediyoruz dediler.

Böyle bir saçmalık nerde var bilinmez. Ve ben bu 2 aylık geç ödeme yüzünden yani 155 YTL yatırdığım halde 3.75 YTL yatırmadığım için artık bankalardan kredi kullanımında bulunamıyorum çok ihtiyacım olduğu halde şu anda. Hepsinde karşıma çıkıyor kredinizde 2 aylık gecikme var diye. Olumsuz yanıt alıyorum hep. Bilemiyorum bana bu konuda birileri geri dönüş yapar mı?%

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
20.06.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik mail aracılığı ile gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.Ayrica musterimiz ile talepleri hakkinda irtibatimiz devam edecektir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.