ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC Yarım Saat Boyunca Hatta Bekletti bathoryll  [05 Temmuz 2008, 09:00]
Hsbc Bankas'nın 4440111 numaralı müşteri hizmetleri numarasını, Haziran ayında yaptığım ödemenin söz konusu bankanın internet sitesinde görünmediğini fark edince, gece 1 sularında aradım.

Bankanın 24 saat telefon ve internet bankacılığı adı altında verdiği garantiye dayanarak aradım ama tam 20 dakika bekledikten sonra müşteri hizmetleri yetkilisiyle konuşabildim.

Şifrenizi girdikten sonra yeniden müşteri hizmetleri yetkilisine bağlanacaksınız dedi hattaki beyefendi; lakin ben o 20 dakikalık beklememin üstüne bir 10 dakika daha beklememe rağmen bağlanmayınca sinirlenip telefonu kapattım.

Jenerikte sürekli dönen “şu an tüm yetkililer meşgul” bandına gecenin 1'inde inanmak hiç içimden gelmedi doğrusu.

Hsbc'de sürekli sorun yaşıyorum. Kartım 'Campus kart'. Üyelik ücreti kesilmeyecek denmesine rağmen kestikleri ücret için mail gönderdim bankaya ama zahmet edip cevaplamadılar bile!^^

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
07.07.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimize formda belirttikleri e-mail adresleri aracılığı ile bilgi verilmiştir.

Müşterimizin tarafimiza tekrar ulaşmak istemesi durumunda, memnuniyetle kendilerine bilgi verilebileceğini iletmek isteriz.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.