ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC'nin Haksız Olarak Aldığı Hesap İşletim Ücreti! keremi  [23 Temmuz 2008, 09:00]
Benim oğlum yurt dışında öğrenci. Her ay belli bir miktar hesabına para yatırıyorum. Bu iş için bankaya gitmiyor (yani bankada çalışanları meşgul etmiyorum) internetten yatırıyorum. Ama her ay (önce 1,50 YTL olan ücret 3,75 YTL'ye çıktı) 3,75 YTL hesap işletim ücreti alıyorlar.

Bankanıza otomatik fatura ödeme talimatı verelim desek de kabul etmiyorlar. Aslında bütün bankalar bu sistemle çalışıyor. En az 1 otomatik fatura ödeme talimatı verirseniz hesap işletim ücreti almıyorlar. Bir de oğlunuz bizi arasın diyorlar. Oğlum öğrenci bizi bile arayamıyor internetten görüşüyoruz. Sanki 444'lü hatlara ulaşmak çok kolay ve çözüm bulacaklarmış gibi hala bizi masrafa sokmaya çalışıyorlar.

Bana yapacak bir şey yok, almak zorundayız diyen banka elemanı oğluma tamam almıyoruz mu diyecek? Düşünün ayda kaç kişiden kesiyorlar bu parayı ve bence bu haksız kazanç değil mi?%

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
23.07.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimizin sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapılmış olup sonuç hakkında e-mail aracılığı ile müşterimize detay bilgi verilmiştir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.