ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC Tarafından Kullanıma Kapatılan Kredi Kartım! memrey  [24 Temmuz 2008, 09:00]
Uzun yıllardan beri HSBC kart kullanıcısıyım. HSBC personeli olduğum dönemde talep ettiğim kartı kullanmaktaydım. Black kart başvurum kabul edildi ve bir hafta içinde gönderildi. Akabinde hemen 50 YTL yıllık üyelik ücreti.

Bankacı olduğumdan normal karşıladığım bir durum tabii. Netice bu kartın avantajları karşılığı bir bedel olacak. Fakat bir sabah ATM başında bir anda kartımı cihaz yuttu. Müşteri hizmetlerini aradım. Kartlarımın bana haber verilmeden (bir SMS'i bile çok gördüler) kullanıma kapatıldığını ve açılmasının mümkün olmadığını öğrendim.

Konuyla ilgili gelirlerimin belirtildiği bir dilekçe hazırladım ve faks ile müşteri hizmetlerine gönderdim. Dilekçemde kısaca şöyle yazıyordu. Bankacı olduğumdan KKB ekranımı inceleme imkanım mevcut, benim göremediğim riski siz bir şekilde görmüş olabilirsiniz, ama gelirlerim şunlar bunlar ayrıca da onlardır. Tekrar değerlendirilmesini arz ettim. İlle de kart açılmayacaksa benden hemen ilk ayda alınan ve 1 yıl kullanım ücreti olan yıllık ücretin iadesini istedim. 2 tane de online başvuru yaptım.

3 başvurum üzerinden bir hafta geçecek ve ne arayan var ne soran. Bir zamanlar bünyesinde bulunduğum bir kuruluş için müşteri şikayetleri çok ama çok önemliydi. Ama bu yapılan hiç yakıştıramadığım bir durum gerçekten. %

Arkadaşına Gönder

24.07.2008 memrey Şu an sorunum çözülmedi,lütfen şikayetimin yanında bulunan gülen ifadeyi sorunum çözülünce koyarmısınız.Sadece bir geçiştirme maili geldi,bun memnun edicek bir durum değil

HSBC Bank
24.07.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik mail aracılığı ile gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.Ayrica musterimiz ile talepleri hakkinda irtibatimiz devam edecektir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.