ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC İnternet Bankacılığı Yoluyla Yaptığım İtirazı Kabul Etmiyor! vuralcifci  [25 Temmuz 2008, 09:00]
HSBC Kayseri şubesinde bulunan kredi kartımla ilgili Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının 21 Temmuz 2008 tarih 2008 / 4345 esas ve 2008 / 6088 kararı gereğince kesilen yıllık kullanım ücretinin kesilmemesini istedim.

İnternet bankacılığından yapmış olduğum bu işleme karşılık 444 0 111'i arayarak yapın diye bir yanıt geldi. Daha önce aynı yolla kredi kartı limit artırım talebinde bulunmuştum ve kredi kartı limit artırımım gerçekleşmişti ama şimdi yasal olarak yargının vermiş olduğu bir karara uygun olarak işlem yapılmasını istemekteyim ama bu işlemi banka internet bankacılığı yoluyla yapmamakta.

Eğer internet bankacılığı yoluyla böyle bir işlem yapılmıyor ise neden internet bankacılığı var? Ya da internet bankacılığından kredi kartı limit artırımı yapılabiliyorsa neden böyle basit bir işlem yapılabilmekte? Bunun mantığını anlamakta güçlük çekmekteyim. Kredi kartı limit artırımı mı daha önemli yoksa talep ettiğim işlem mi? Bu konuda tazminat hakkımın gizli kalarak işlemin yapılmasını istiyorum.%

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
25.07.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimizin sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapılmış olup sonuç hakkında e-mail aracılığı ile müşterimize detay bilgi verilmiştir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.