243866 |

| HSBC Üyelik Aidatını İade Etmeli
BAHARICYER
[31 Aralık 2007, 13:22]
Her yıl aynı sorunu yaşıyorum. Önceleri kartı sıklıkla kullanmadığım için ödediğim kredi kartı aidatına, kartı yüksek tutarla kullanmaya başladıktan sonra itiraz ettim. İki yıldır, kart kullanımınızda müşteri potansiyeli iyi olduğu gerekçesiyle aidatın iadesi yapıldı.
Geçtiğimiz sene “sizden kart aidatı alınmayacak” denmesine rağmen 40 YTL asıl ve 10 YTL ek kart olmak üzere toplam 50 YTL ekstreye yansıtılan aidat ücretini ödemek istemiyorum. Kart yeni basım bir kart değildir, dolayısıyla aidat ücreti adı altında alınabilecek bir değer yoktur.
Bu durumu ilgililere bildirdim. Ek kartın aidat iadesini yapacaklarını çünkü o kartın kullanılmadığını, ancak asıl kartın harcama kalemleri olması nedeniyle aidat ücreti iadesi yapılamayacağını belirttiler. Yani kartı harcayan tarafın cezalandırıldığı bir sistem var.
Ben bu bankanın kredi kartını kullanarak aidat parası ödemeye mahkum bırakılıyorum. Üstelik telefonda anlayışsız tavırlar nedeniyle sinirlendirilen müşterilere ezber cümleleri yineleyerek hiçbir soruna yardımcı olamadıkları görüşündeyim. ^^ |