ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC ATM'si Parama El Koydu! nevinkavas  [08 Ocak 2008, 09:00]
Birçok bankayla çalışmaktayım, ATM ve internet bankacılığı ile işlemlerimi yürütmekteyim. Hemen hemen her akşam başka bir banka ATM'sinden hesabıma para yatırmakta ve çekmekteyim. Ancak bugüne kadar HSBC ile yaşadığım problemler ile karşılaşmadım.

Çarşamba günü saat 13.30 gibi Esentepe ATM'den hesabıma para yatırmak istedim ancak para yatırma ünitesinde arıza olması nedeniyle paramın 350 YTL'ye el konulmuştur.

Hemen o anda merkez şubeye gidip problemimi anlattım ve oradaki görevliler ancak telefonla problemimi çözebileceğimi belirttiler. Durumun acil olduğunu, parama o an ihtiyacım olduğunu ve şubeden işlemi hızlandıracak birinin olup olmadığını sorduğumda cevap hayır oldu. Koca şubede bir konu ile ilgilenecek kimse yokmuş; ne ilginç.

telefonla görüştüm ve bana talebimi işleme aldıklarını, o akşam ATM'nin açılacağını ve sayım yapıldıktan sonra da paranın en geç 2 işgünü içinde hesabıma geçeceğini belirttiler. saat şu an 16.30 bakiyemde bu tutar hala görünmüyor.

Bugün sabah 09.00-10.30 saatleri arasında şubeyi aradığımda bana paranın 2 ya da 4 işgünü hesabıma geçeceği söylendi. Hesabınızı öğleden sonra kontrol edin paranız hesabınızda olacaktır dendi. Ama yok.

16.00 gibi tekrar aradım bana 350 değil 300 YTL olduğunu söylendi. Yanlış saymış olup olamayacağım soruldu ama emin olduğumu ve yatırdığım tüm banknotların 50 YTL'den oluştuğunu ve 7 adet banknot olduğunu söyledi. Kamera kayıtlarının incelenmesini talep ettim ama nedense konu hep geçiştirildi.

Burada benim maaşımın yarısından bahsediyoruz. ben bu para için tam 1 ay çalışıyorum ve kredi ödüyorum. En sonunda artık HSBC ile çalışmak istemediğimi ve kredi kartımın hemen iptal edilmesini beyan ettim. Bin dereden su getirdiler, bana 10 YTL teklif ettiler ama yeter ki kartınızı iptal etmeyine getirdiler. Her bankada böyle problemler olabileceğini söylediler ama ben bu tür aynı tip sorunu bu bankada 2. kez yaşıyorum. Bu arada bu problemi daha önce yaşayan başka arkadaşlaım da oldu ve paralarını 10 günde alabilmişler.

10 YTL değil bana ait olan 350 YTL'yi istiyorum. Bankacılık başkalarının paralarına el koymak değil, mudilerin paralarını değerlendirebilmelerini sağlamaktadır. %

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
08.01.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra e-mail araciligi ile detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.