ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC Kredi Kartımı kapatmamak İçin İşi Yokuşa Sürüyor metumax  [10 Ocak 2008, 09:00]
Haziran ayında almış olduğum kredi kartını kapatmak için çağrı merkezini aradım. 5 iş günü içinde bana dönüş yapacaklarını söylediler. 1.5 hafta kadar oldu, aramadılar. Sonra bir daha aradım. 2 iş günü içinde döneceklerini söylediler.

3 iş günü sonra aradılar. Kredi kartımı kapattırmamak için bir bayan bir sürü dil döktü ama ben bunu kapattırmaya kararlı olduğumu ilettim. Neyse advange nakit puan tekliflerini de geri çevirdim. Kredi kartımı hemen kapatacaklarını sanmıştım ama işimi daha da zorlaştırmak için faks numarasına faks çekmemi söylediler.

Ben sonuçta bu kredi kartını alırken faksla başvuru yapmadım. Kredi kartını kapattırmak için daha ne yapmam gerekiyor? En kısa süre içinde kredi kartımı kapattırıp Hsbc ile ilişiğimi kesmek istiyorum. ^^

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
10.01.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra Bankamız uygulamasi ile ilgili olarak e-mail araciligi ile detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.