ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC Aleyhine Olan İşlemler İçin Müşteriyi Zora Koşuyor tasfatih00  [10 Ocak 2008, 09:00]
Bundan yaklaşık 6-7 ay kadar önce bankanızdan birisi beni arayarak beni Premıer müşteri yapmak istediklerini ve kredi kartı alırsam da yıllık aidat ücreti alınmayacağını söyledi. Cuma günü elime ulaşan bir mektup sonrası dün telefon bankacılığını aradım.

Mektupta hesap bakiyemi 100. 000. -YTL e çıkartmaz isem Şubat ayından itibaren her ay hesabımdan 15. -YTL kesileceği yazıyordu. Ben de bunu telefonu açanlara belirttim. Onlar da bana mektupta yazılanları anlattı.

Bu parayı ödemek istemediğimi, normal sıradan bir müşteri olmak istediğimi (premier müşteriliğinin iptalini) belirttim. Bu işlemin telefonla yapılamayacağını, hesabımın bulunduğu şubeye giderek işlem yapmam gerektiğini söylediler.

İnsanlara bazı avantajlar verirken, insanların ayağına giderken (kartlarım adresime geldi), insanlar bu avantajların iptalini istediğinde ayağınıza çağırmanızı anlayamıyorum.^^

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
10.01.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra e-mail araciligi ile detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.