ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC ATM Kartım Elime Ulaşmadı! Yusuf1977  [26 Ocak 2008, 09:00]
ATM kartımın makinede kalmasından dolayı 04.01.2008 tarihinde HSBC müşteri hizmetlerini arayarak yeni kart talebinde bulundum. Bana talebimin işleme alındığı ve kartın çıkarılması + kurye teslimi olarak toplam 10 gün içerisinde yeni kartımın elime ulaşacağı söylendi.

Birkaç gün sonra kartın durumunu merak edip aradığımda adıma herhangi bir yeni kart talebinin olmadığını öğrendim. Aynı işlemleri tekrar yaptık. Yine birkaç gün sonra aradığımda kartın çıkarıldığı, 15.01.2008 tarihinde kuryeye verildiği ve en geç 1 haftada elime ulaşacağı söylendi. Fakat aradan 8 gün geçmesine rağmen kartım bir türlü gelmedi. Sanırım kurye İstanbul'u yürüyerek dolaşsa ve en sona beni bıraksa dahi şimdiye kadar kartım bana ulaşırdı.

Son çare olarak belki şubeye bırakırlar diye 23.01.2008 tarihinde Ataköy 9. kısımdaki Atrium şubesine yönlendirmelerini istedim. Bu durumda yine 1 hafta beklemem gerekiyormuş. Çalıştığım fabrika bu banka üzerinden maaş ödemese yanından bile geçmem ama mecburen bu işlemlerle uğraşıyorum. Şayet ilave kurye parası vs istenirse onun için ayrıca hesaplaşacağız. %

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
28.01.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra e-mail araciligi ile detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.