25.03.2008
karamandidem
Daha önce HSBC ile yaşadığım kredi problemini bildirmiştim. Ertesi gün beni arayıp kredimin onaylandığını söylediler. Sonra benden bir Kredi katrı çıkarmam gerektiğini söylediler. Ben belgelerimi hazırlarken başka bir şubelerinden kart için baş vurup vuramayacağımı sordum; Hayır buradan başvurun dediler. Peki dedim. Ama bu süre içinde benim Kredi çekme tarihim dolmak üzereydi. Maaş belgemi de almakta sorun yaşadım ve sonuçta belgelerimi kredinin tarihinin bitmesine bir hafta kala vermeye gittim. Bana kredi kartımın sonuçlanması gerektiğini ve bu yüzden beklememzi gerekeceğini söylediler. Kredinin kullanma tarihi geçeceğinden yeniden başvururuz iki gün içinde sonuçlanır, diğeri onaylandığı için büyük olasılıkla bu da sonuçlanır dediler. Peki dedim. Kredi kartım onaylandı ve ben belgelerimi fax çektim. İki gün sonra kredinin onaylanmadığını, bana ait olmayan (ek kart) bir kartın borcundan dolayı onaylanmadığını söylediler. Ancak işin garip tarafı bu durum Aralık ayından bu yana devam ediyormuş. Daha önceki başvurumda bunu yok sayan merkez, bu başvurumda bunu göz önünde bulundurarak kredimi onaylamıyor. Ayrıca benimle konuşurken yemek siparişleriyle ilgilenen banka görevlisi, bu duruma bir açıklama getiremiyor ve beni yetkili birisiyle görüştürmemek konusunda ısrar ediyor. Ben giderek büyüyen ve sonuçlanamayan bu durumun sonuçlanmasını diliyorum. Kolay gelsin! |