267525 |

| HSBC Beni Bilgim Dışında Sigorta Yapmış
grons
[01 Mart 2008, 09:00]
Geçen sen 12. ayda müşteri temsilcilerine telefon açtım. Hesap ekstresini e-postam'a göndermelerini söyledim. Bu ay e-posta adresime girdiğimde Hsbc'den gelen bir hesap extresi göremedim. Bu senenin 1. ayında hesabımda bir anormallik olduğunu hissettim. Müşteri temsilcisine telefon açtım. Müşteri temsilcisi ile bu konuyu dile getirdim ve müşteri temsilcisi e-postama 2007 12. ayını, 2008 1 ay ve 2 ayın ekstrelerini gönderdi. telefonu kapattım ve ekstreleri kontrol ederken 89.82 YTL'lik bir para gördüm.
İçeriğine baktığımda Aıgsigorta yazıyor. Ne olduğunu tam anlamadım. Müşteri temsilcisini 16.02.2008 tarihinde yeniden aradım. Bunun ne olduğunu sorduğumda bana sizin talimatınızla size cep cüzdan sigorta poliçesi yapılmış dedi. Ben de ben böyle bir talimat vermeden neden sigorta yaptınız dediğimde, sizin kendi Kayseri'deki şubenizden yapılmış dedi. Ben de şunu belirttim; ben 2007 yılı 12 ayda bankaya gittim ve internet bankacılığı şifresi istedim. Bana oradaki stajyer bir bankacı bayan “bilgi yetersizliğinden dolayı şifre veremiyoruz, şifre almanız için bilgilerinizi güncellemeniz gerekiyor” dedi.
Ben de tamam dedim. Bilgi güncellemek için kredi kartı başvuru formunu doldurdu. Bilgi güncellemesi için 2 yere imza istedi. Bir de ehliyetin fotokopisini istedi ve ben de fotokopiyi çektirip kendisine verdim. Daha sonra internet bankacılığı şifremi bana verdi. Benim Kayseri şubesinde başka bir konuşmam yoktur, diye belirttim. Bana en geç Pazartesi günü döneceklerini söylediler. 18.02.2008 günü bana dönüş yapmadılar. Ben de 19.02.2008 tarihinde yeniden aradım ve bana dönüş yapmadınız ne oldu diye sordum.
Benim güya bankadan kredi başvurusunda bulunmuşum ki yok öyle bir şey, ona istinaden bu sigorta poliçesini yapmışlar güya. Neyse beni başka müşteri temsilcisine aktardı, o da bana bir numara verdi. Oraya o sigorta poliçesini bilgim dışında olduğuna dair faks çekmemi söylediler. Ben de oraya faks çektim. telefon açtım. Faks'ın ulaşıp ulaşmadığını öğrenek için faks ulaşmış ve bana 2 gün içerisinde dönmeyeceklerini söylediler.
26.02.2008 tarihinde telefon açtım ve bana halen dönmediklerini söyledim ve bu konu hakkında gereken mercilere şikayette bulunacağımı belirttim. Size yarın döneriz dediler. 27.02.2007 tarihinde bana dönüş yaptılar ve güya imzaladığım belgenin ellerinde olduğundan bahsettiler. Ben de faksını istedim. Ama faksını göndermediler. Çünkü böyle bir belge yok. *~* |