ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC Kartımı Geç Gönderdiği İçin Kampanyadan Yararlanamadım GREEN13  [12 Mart 2008, 09:00]
12.10.2007 tarihinde Hsbc tarafından “Harcayın avantajınız 80 YTL çoğalsın” kampanyası ile ilgili tarafıma mail gönderildi. Ekim, Kasım ve Aralık ayında her ay 200 YTL harcama yaptığım taktirde 80 YTL lik puan kazanacağım belirtilmişti.

Ekim ayındaki harcamamı yaptım. Puanlar hesabıma geçti. Kasım ayında kredi kartımı kaybettim ve durumu hemen bankaya bildirdim. Yenilenen kartımın en kısa sürede ulaştırılacağı belirtildi.

Daha sonra birkaç defa bankayla görüştüm. Kartın basıldığını, kısa sürede ulaştırılacağını söylediler. Ancak İstanbul'da ikamet ettiğim halde kredi kartım yaklaşık bir ay sonra ulaştı ve ben bu kampanyadan yararlanamadım.

Daha sonra müşteri hizmetleriyle görüştüm. Durumu ilgili birime aktaracaklarını söylediler. Maalesef hâlâ arayan soran yok. Gecikme kurye firmasından mı bankadan mı bilmiyorum. Mağdur olduğum kanaatindeyim ve mağduriyetimin giderilmesini talep etmekteyim.^^

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
12.03.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.Ayrica musterimiz ile talepleri hakkinda irtibatimiz devam edecektir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.