ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC'nin İptal Ettirdiğim Kart İçin Yolladığı Ekstre! ozgurkarabuer  [19 Mart 2008, 09:00]
9 Şubat 2008 tarihinde kredi kartı iptali için HSBC'ye başvurdum. Bu başvuruyu Beyoğlu şubesinden gerçekleştirdim. Beni telefonla arayacaklarını, ondan sonra gerçekleşeceğini söylediler. Yaklaşık bir hafta sonra aradılar ve 15 dakika kadar kredi kartı iptal ettirmemem için promosyonlar ve kampanyalarla alakalı konuşmalar yapıldı.

İptal ettirmekte kararlı olduğumu anlayınca verdikleri telefon numarasına faks çekmemi istediler. Bunu da gerçekleştirdim ancak 19 Şubat 2008 tarihinde iptali gerçekleşti dedikleri kredi kartının 26 Şubatta ekstresi geldi ve yaklaşık 23 YTL borç gözüktü.

Dönüş yaptığımda otomatik ödemeden dolayı olduğunu, bunu yatırdığınızda bankayla alakamın kalmayacağını söylediler. Ancak bu ay yine banka ekstresi geldi ve 34 YKr bakiye gelmiştir. Bu nasıl bir anlayış ve nasıl bir politika? Lütfen bana yardımcı olunuz. %

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
19.03.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.Ayrica musterimiz ile talepleri hakkinda irtibatimiz devam edecektir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.