ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC'nin Haksız Olarak Aldığı Kredi Kartı Üyelik Aidatı! rumuz11474  [11 Nisan 2008, 09:00]
Advantage kartımı aldığım zaman kart üyelik aidatı diye bir şeyin söz konusu olmadığını söyleyen banka bir yıla kalmadı benden kart üyelik aidatı istediler. Kartımı o zamana kadar hiç kullanmama rağmen bu aidatı istemelerini ilginç buldum ve kartımı iptal ettirmek için telefon ettim.

Müşteri hizmetlisi bana bayağı bir dil döktükten sonra bu parayı almayacaklarını ve 2008'in Şubatında bu meselenin tamamen çözüleceğini, artık böyle bir paranın ödenmesine gerek kalmadığını söyledi. Ben de bu güvenle kartım ile bazı taksitli alışverişlerde bulundum. Hatta bu banka ekstre denilen kağıtları devamlı evime yolluyor (devamlı bu işlemi iptal ettirmeme rağmen, tabiî ki bu ekstrelerden parasını alıyor).

Bunları fırsat bilen banka bu ayki ödememe hemen kart üyelik aidatını katlamalı olarak koymuş. Şimdi ben size soruyorum, fazla kartımı kullanmama rağmen bu parayı neden ödeyeyim? Ne masrafı yaptım da bu parayı benden isteme girişiminde bulunuyorsunuz. %

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
11.04.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra kart ücreti uygulamasi ile ilgili olarak e-mail araciligi ile detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.