ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC'nin Üyelik Aidatı Almasını İstemiyorum Berilb  [21 Nisan 2008, 09:00]
Hsbc müşteri hizmetleri ile, 18.04.2008 tarihinde, telefonla yaptığım görüşmede son gelen ekstremde yer alan üyelik aidatın iptalini talep ettim.

Beni bir süre telefonda beklettikten sonra geri dönüp işlemi kartımı aktif kullandığımdan dolayı bu talebimin yerine getirilemeyeceği söylendi.

Bunun üzerine kartımın iptal edilmesini istedim. Böylece bundan böyle kullanmayacağım bir aidatı ödemek zorunda da kalmayacaktım. Çünkü bu aidatlar geleceğe yönelik olarak alınıyor. Oysa ben artık kullanmaktan vazgeçiyorum.

Dolayısı ile de bu kartın üyelik aidatı olmamalıydı. Ancak bir süre daha beklemeye alındıktan sonra bu işlem için 2 ila 4 gün arasında bir süreçte bankanın bana geri döneceği söylendi.

Ben de üyelik aidatından dolayı iptal ettirmek istediğim bir kartı daha fazla taşımak istemediğimi ve hemen bu işlemin yapılmasını, yapılamıyorsa da ilgili mercilerle kendimin görüşebileceğini söyledim.

Bir süre daha telefonda bekletildikten sonra işlemin yapılacağı, ancak üyelik aidatımı yine de ödemek zorunda olduğum söylendi.

Böyle bir yaptırımın gereksizliği günlerce medyada yer aldığı ve bunun mahkeme kararı ile iptali gibi konular gündemde hala güncelliğini korurken bankaların bu emrivaki uygulamaları nereye kadar sürecek? Ne zaman sonlanacak?^^

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
21.04.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik mail araciligi ile gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.Ayrica musterimiz ile talepleri hakkinda irtibatimiz devam edecektir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.