ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC Kart Şifremi Postayla Göndermiş curcuna83  [24 Mayıs 2008, 09:00]
Yıllardır kullandığım Hsbc kartımın yanında,Pegasus'un kartına başvuruda bulundum. Şifresi geldi, ama diğer bankalarda, bankadan şifre alınır ya da güvenli olarak birinci elden teslim edilir. Hsbc'nin yaptığı uygulama, posta kutuma bile atılmamıştı.Şifrem apartmanda yerde açılmış bir şekilde bulunuyordu.

telefon bankacılığını arayıp, şikayette bulunduğumda bana verilen cevap,”posta yoluyla şifrelerinizi yolluyoruz. Kartınızı birinci ele teslim ediyoruz”. Su dönemde kart kopyalamaları, internet bankacılığı dolandırıcılığı bu kadar üst seviyedeyken, konuştuğum müşteri temsilcisinin rahatlığı, beni hayrete düşürdü.

Hsbc yetkililerine; şikayette bulunuyorum.Bu nasıl bir mantıktır? Şifrenin posta yoluyla gönderildiğinde, güvenlik eksikliği mevcut değil midir?

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
26.05.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra Bankamız uygulamasi ile ilgili olarak e-mail araciligi ile detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.