ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC’den Kanuni Takibe Girdiğimi Yeni Öğreniyorum esin_e  [13 Haziran 2008, 09:00]
2003-2007 yılları arasında,Hsbc'de bir kredili mevduat hesabım vardı.2007 yılında, birkaç ay için hesaptan para çektim.Ancak bankadan yatırmam için uyarı geldikten sonra, bana tanıdıkları süre içerisinde, borcumu faiziyle birlikte kapattım. Kanuni işleme girmemesi için de, bana tanıdıkları tarih konusunda özellikle titiz davrandım.

Geçtiğimiz yıl, bir başka bankadan Mortgage ile ev alırken, Hsbc'deki hesabımla ilgili bir pürüzden kimse söz etmedi. Şimdi ihtiyaç kredisi almaya çalışıyorum.Bütün bankalar Hsbc’den kanuni takibe girdiğimi söyleyerek, başvurumu reddediyorlar. Bir ay kadar önce, birkaç kez Hsbc müşteri hizmetleri ve genel müdürlükle görüştüm.Bana böyle bir sorun olmadığını, bankaların kayıtlarında bir hata olduğunu söylediler.

Şimdi bir başka banka daha başvurumu reddedince, tekrar Hsbc müşteri hizmetlerini aradım.Görüştüğüm yetkili,gerçekten de bir kanuni takibin göründüğünü, ama hesabın kapandığını söyledi. Bana genel müdürlükten bir telefon numarası verdi. 3 saattir meşgul çalıyor.

Bana ödediğim süre içinde, kanuni takibe girmediğini, öderken de dosyamın avukata gitmediğini, sorunun çözüldüğünü söylemişlerdi.1 aylık bir ödeme gecikmesini, herkes yaşayabilir. Ben borcumu zamanında kapatmama rağmen, haksız yere kanuni takipte göründüğümü nasıl kanıtlayacağım?&

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
13.06.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra e-mail araciligi ile detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.