ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

320966

HSBC Müşteri Hizmetleri Yetkilisinin Bilgisizliği! AntiShoobo  [02 Temmuz 2008, 09:00]
30 Haziran 2008 tarihinde saat 01.35 civarında HSBC telefon bankacılığını aradım. Karşıma çıkan müşteri hizmetleri yetkilisi *** beye tarafıma mail aracılığıyla kişiye özel bir kampanya ile 6–15 Haziran tarihleri arasında 100 YTL'lik alışveriş karşılığı yurt içi gidiş dönüş uçak bileti kazanacağım hakkında birkaç sefer mail geldiğini ben de 100 YTL'lik harcama yaptığımı fakat yollanacak olan formun tarafıma halen gelmediğini bilgi almak istediğimi bildirdim.

Kendisi böyle bir kampanyanın hiç olmadığını söyledi. Daha sonra ısrarla defalarca bu kampanya hakkında HSBC'den mail geldiğini ayrıntılı olarak söylememe karşın kendisi de ısrarla böyle bir kampanyanın hiç olmadığını söyledi.

Daha sonra kapatıp tekrar aradım ve bu sefer karşıma **** bey adında bir yetkili bağlandı ve tekrar kendisine durumu anlattım. Kendisi de ne yazık ki yardımcı olamadı. Ben sinir küpü olarak kapatıp tekrar aradım. Bu sefer bir başka yetkili çıktı ve evet böyle bir kampanyamın kişiye özel olarak vardı ve tarafıma mutlaka formun yollanacağı ve aranacağımı söyledi.

Öncelikle gecenin o saati defalarca beni arattırıp ve her ne hikmetse sözde yoğunluktan saatlerce bekletip ve müşteri hizmetleri diye karşımıza hiçbir şeyden haberi olmayan insanları koyan HSBC'den şikâyetçiyim. İkincisi tüm bu bağlanmalarımdan önce son bağlanmama kadar yine bu aynı kişilerin güvenlik için kredi kartı numaram ve şifre tuşlama işlemleri için devamlı yanlış yanlış menülere aktarmalarından dolayı ayrıca tekrar şikâyetçiyim. %

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
02.07.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik mail aracılığı ile gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.Ayrica musterimiz ile talepleri hakkinda irtibatimiz devam edecektir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.