ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC Otomatik Ödeme Talimatı Duyarsızlığı! YILBAT06  [01 Ağustos 2008, 09:00]
HSBC Etlik şubesinden 14.07.2008 tarihinde 2 adet otomatik ödeme talimatıyla ilgili promosyonları olduğuna dair aradılar. İlgilendiğimi ama şubeye gelemeyeceğimi söyledim. İşlemin faksla yapılabileceğini söylediler. Formun fakslanmasını istedim. Otomatik ödeme talimatı vereceğim faturalardan faksa eklememi istediler. 15.07.2008'de faksladım 2 adet cep telefonu faturası. 28.07.2008 son ödeme tarihi olduğundan bilgi almak için şubeyi aradığımda benim otomatik ödeme talimatı vermediğim diğer telefonumun faturasını yatırdıklarını beyan ettiler.

Ben o faturayı internet üzerinden başka bir banka aracılığıyla yatırdığımı söylediğimde bana bir dilekçe yazıp yanlışlık yapılan ödemenin iptalinin talimatının verilmesini ve fakslamamı istediler. Daha sonra bana tekrar telefonla dönerek ödemenin iptali için şubeye gidip dekontu alıp ilgili operatöre başvuruda bulunmam gerektiğini söylediler. Promosyonla bilmem neyle otomatik ödeme talimatıyla otomatik ödeme talep edip bir de bu işi düzgün yapmasını öğrenseler çok mutlu olacağız.

Bahane doldurduğum formda rakamı yanlış algılamışlar, bahaneye bakın. O zaman benden istediğiniz faturalara bir bakmak çok mu zordu ki? Aynı dosya içinde değil mi? HSBC gibi bir banka böyle elemanlarla çalışıyorsa bu bankadaki işlemlerimiz için 4 defa düşünmek lazım. %

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
01.08.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik mail aracılığı ile gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.Ayrica musterimiz ile talepleri hakkinda irtibatimiz devam edecektir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.