ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC'nin Ücretsiz Kartından 50 YTL Kesilmiş! carlos4ever  [06 Ağustos 2008, 09:00]
Hsbc'nin Advantage kredi kartını yaklaşık 4 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Hiçbir zaman borcunu aksatmadan gayet iyi bir şekilde bu kartı kullandım. Geçtiğimiz ay Black Advantage kart çıkarıldı ve bu kart bana yollandı. Gayet çabuk bir şekilde bu gönderilme gerçekleştirildi.

Advantage Black kartımı ilk kez kullandım. İlk ekstremde 50 YTL kart ücretini görünce şaşırdım. Kart aidatı ücreti alınmayacağını duymuştum. Üstelik 50 YTL gibi bir rakamı ekstremde görünce sinirlenip bankayı aradım. Malum şeyleri söylediler. İade edemeyecekleri konusunda bir sürü şey söylediler.

Zaten Advantage kartım vardı. Bunu sorunsuz kullanıyordum. Durduk yere 50 YTL verip neden kart çıkartıyım? Bnden alınan 50 YTL lik kart ücretini iade istiyorum!^^

Arkadaşına Gönder

06.08.2008 carlos4ever açmış olduğum sorunda,gerekli bilgilendirme tarafımızdan yapılmıştır yazıyor.dışarıdan bakınca sanki sorun çözülmüş gibi görünüyor.fakat yapılan görüşmede geri ödeme yapılamaz denildi ve kapatıldı.zaten bildiğim şeyler tekrardan söylendi.
bu durumunda göz önünde bulundurulmasını istiyorum.yani kesinlikle sorun çözülmedi
saygılar...

HSBC Bank
06.08.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimizin sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapılmış olup sonuç hakkında e-mail aracılığı ile müşterimize detay bilgi verilmiştir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.