ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC Kredi Kartı Ücretinin İadesini İstiyorum! iargin  [09 Ağustos 2008, 09:00]
Mayıs ayı ekstremde alınan kart ücretinin iadesi ile ilgili bankaya kendi sitelerinden mail gönderdiğim. Talebim üzerine bankadan beni arayarak kart ücretinin iade edileceği bir sonraki ekstremde iadeyi görebileceğimi belirttiler.

Bu bilgi üzerine Haziran ayı ekstremi kontrol ettiğimde iadenin henüz gerçekleşmemiş olduğunu gördüm. Bu sefer bankanın müşteri hizmetlerini arayarak şikâyetimi yeniledim. Yeniden bana geri dönüş yaparak çok yoğun olduklarını iademin bir sonraki ay ekstreme yansıyacağını ifade ettiler. Son olarak Temmuz ayındaki ekstremde de iadenin yapılmadığını gördüm.

Yeniden müşteri hizmetlerini arayarak iki kez beni arayarak iade yapılacağı bilgisi verildiği halde neden iadenin gerçekleşmediğini sordum. Onlar da talebimi yeniden inceleyeceklerini birkaç gün içinde sonuçlanacağını belirttiler. Bugün 5 Ağustos çarşamba, beklenen arama geldi ve HSBC'den *** hanım talebimin olumsuz değerlendirildiğini ve iade yapılmayacağını söylemek için beni aradı.

Benim öğrenmek istediğim 2 kez beni arayarak iade yapılacağı bilgisi verildiği halde neden kararlarını değişti de iadeden vazgeçtiler? Görüştüğüm hiçbir kişi bunun mantıklı bir açıklamasını yapamadı. Neden aylarca iade yapılacak diye bekletildim? HSBC benimle dalga mı geçiyor? Görüşmeler kayıt altına alınıyor diyorlar, beni arayanlarında elbette görüşmeleri kayıt altına alınmıştır. Dinlesinler. Kim yalan söylüyor çıksın ortaya. En kısa sürede bana taahhüt edilen kart ücretinin iadesini talep ediyorum. %

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
11.08.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimizin sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapılmış olup sonuç hakkında telefon aracılığı ile müşterimize detay bilgi verilmiştir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.