ŞikayetVar

Sonraki >>

HSBC Bank

341904

HSBC Kartın Derdi Hiç Bitmiyor! seldacengizçebin  [13 Ağustos 2008, 09:00]
HSBC'nin maaşlı müşterisiyim. Çalışanlardan kart bedeli alınmayacağı söylenmesine rağmen geçen ay 45 YTL aidat bedeli yansıtıldı. Ben de müşteri hizmetlerini aradım ve buna itiraz ettim. Müşteri temsilcisine maaşlı müşterisi olduğumu söylememe rağmen bu bedelin asla iade edilemeyeceğini söyledi. Ben de görüşme esnasında sinirlenip kartımı iptal ettirdim.

Daha sonra beni HSBC'den arayıp, bir yanlışlık olduğunu ve maaşlı müşterilerden kart bedeli alınmadığını ve iadenin yapılacağı söylendi. Buraya kadar her şey normal. Ben de arayıp kartımı tekrar açtırdım. Ancak kartımda -80 Advantage puanım vardı, bu puanların çarpı 4 seklinde ilk ekstreme yansıtılacağı söylendi.

HSBC'nin yapmış olduğu bir hatadan dolayı ben Advantage puanlarımı ilk ekstrede 320 YTL olarak ödeme zorunda kalıyorum. Bu puanların eksi olarak kalmasını ve çarpı 4 şeklinde yansıtılmamasını talep ederim. Bu yanlışlığın sorumlusu ben değilim, acilen bir çözüm bekliyorum.%

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
13.08.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik mail aracılığı ile gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.Ayrica musterimiz ile talepleri hakkinda irtibatimiz devam edecektir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.