342002 |

| HSBC Borcum Yüzünden Yaşadıklarım!
ssedu
[13 Ağustos 2008, 09:00]
HSBC'nin kullanmış olduğum kredi kartı borcum vardı. zamanında ödemeler yapmadığım için avukatlık olmuştum daha sonra bu borcumu ödedim. Fakat karta bağlı kredili mevduat hesabı benim kredi kartı borcumu yatırmadığım zamanlarda otomatik olarak bu hesaptan yatırılıyormuş. Neyse hepsine tamam, madem borcumuz var öderiz.
Fakat her şey burada başlıyor. HSBC'den arıyorlar Serkan bey kredili mevduat hesabınız avukatlık. Tamam diyorum. Görüşeceğiniz avukat ***, tamam diyorum. Ama ben bu avukatla hiç görüşemedim. Görüşemediğim gibi yanında çalışanlardan tehditkar konuşmalar alaycı tavırlar benim ne mezunu olduğum konuşmalarımdan belli imiş borcuda mecbur argoca tabii ki ödeyeceksine getiren konuşmalar.
Neyse ben gene HSBC'ye telefon açıyorum, bana böyle davranıyorlar, şikayet ediyorum inceleyelim diyorlar. Bana geri dönüyorlar biz gerekli yazışmaları yaptık böyle bir şey yok siz şu xxx kişi ile görüşeceksiniz. Allah Allah ben kiminle görüşeceğim? Pinpon topu gibi bir onunla bir bununla.
Ben bunları şikayet ettim ya bunlar gene benim iş yerimi arayarak bana gene tehditkar konuşmalar sarf ediyorlar. Ben de mağazada görevli olduğum için ve içeride müşteri olduğu için ağzımı açamıyorum. Daha sonra ben de gene şikayet ediyorum bu avukat bürosunu ve bu arada benim dosyamı alın ödeyeceğim diyorum. Ben şikayet ettim ya iş yerimi tekrar arıyorlar bu arada mağazada değilim arkadaşıma diyorlar ki; söyleyin ona o kendini çok zeki zannediyor galiba görür o günü diyerek kapatıyorlar.
Beni çalışmış olduğum Smile grubun müşteri hizmetlerini arayarak şikayet ediyorlar. Müşteri gibi gelip ben onlara hakaret etmişim gibi. Ertesi gün de istifam isteniyor işyerinden. Bu olaylardan sonra ben de istifa etmek zorunda kaldım. İşimden oldum. HSBC'ye bu olayı defalarca kere ifade etmeme rağmen dosyamı alınmasını ödeme yapacağımı belirtmeme rağmen hiç yardımcı olunmadı. Tam tersine onlarda bu kişileri koruyan konuşmalar yaptılar.
Şu anda olay ise beni ise bugün Çengelköy karakolundan arayıp ikametgahım ile birlikte gelmemi istediler. İcralığım. Bu nasıl bir anlayış bu nasıl işletmecilik? Ödemeyecek olsam kredi kartı borcumu ödemezdim. Oradaki rakam çok çok fazla idi. Buradaki ana borç 480, benden istenilen rakam ise 3 katı.% |