ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC Atm'sine Yatan Param Ortadan Kayboldu zeynepilme  [12 Ağustos 2008, 09:00]
Atm'ye kredi kartı borcu yatırmak için gittim. Kartsız ödeme yaparak müşteri hizmetleri seçeneğini seçtim. İşlemi yaptım. İstenen parayı yanlışlıkla parayı koymam gereken yere değil de atm'nin bize para teslim ettiği yere koydum. Fakat bu hatayı yaptığımın farkında değildim.

İlginçtir ki üç adet yüzlük banknotu aynı anda aldı ve "lütfen paranızı düzgün koyun" ibaresi verdi. Bunu görünce hemen yardım butonuna bastım. Cihaz tepki vermedi. Banknotların uçlarını halen cihazda görebiliyordum. Hemen içeri banka görevlilerine seslendim.

İçerideki bayan dışarıda kapı görevlisi olması lazım dedi. Kapı görevlisi bankanın içerisinden geldi. Atm cihazının arkasından anahtarı ile para yatırılacak yeri açtı, para göremedi. Sonra " evinize gidin, akşam kasadan fazla para çıkınca biz size haber veririz. " dedi.

telefon numaramı bıraktım. Kart numaramı bıraktım. Kapı görevlisine benden sonra işlem yapan biri olup olmadığını sordum. Yukarı güvenlik kamerası kayıtlarına baktı, benden sonra işlem yapan olmadığını söyledi

"Evinize gidin, kasa 4 de kapanıyor, kasa dairesine ineceğiz bir daha bakacağız, fazla çıkarsa belli olur. " dediler. 5 de bizi arayın dedi. Bunun üzerine içeride veznede çalışan bayanların yanına gittim. Beni arar mısınız dedim. Tamam dediler.

Eve gittim, kimse aramadı. Beşi çeyrek geçe bankayı aradım. "Kasada fazla para çıkmadı, on dakika sonra arayın" dediler. Yarım saat sonra tekrar aradım. Farklı biri çıktı telefona. Sizle konuşan arkadaş kasa dairesine indi, ben sizi ararım dedi. Kimse aramadı.

Bankayı tekrar aradığımda da banka kapanmıştı. Ertesi sabah bankaya gittim. Paranın çıkıp çıkmadığını sordum, çıkmadı dediler. Yapabileceğimiz hiçbir şey yok dediler. Veznedekilerle tartışmaya başladım.

Müdürü istedim. Müdür gelmedi dediler. Oradaki şeflerine derdimi anlattım. Para gözükmüyor, yapacağımız bir şey yok dedi. Kapı görevlisi ile dışarı çıktık. Bana parayı nereye yatırdığımı sordu, monitörün altındaki yeri gösterdim.

"Ne yaptın abla para veren yere, parayı nasıl aldı bu alet " dedi. O zaman anladım yanlış yere parayı koyduğumu. O zamana kadar ben anlamamıştım yanlış yere para yatırdığımı. Görevli tekrar içeri gitti, parayı hatalı koyduğum yere baktı, orada da para çıkmadı. Yani emekli maaşımın yarısı boşa gitti.

Kocaman Hsbc Bankası'nın ilgisizliği beni hayrete düşürüyor. Atm cihazının para teslim eden yerinin paramı almaması gerekirken alması ve güç durumdayken bana kimsenin yardımcı olmaması anlaşılır gibi değil.^^

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
12.08.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik mail aracılığı ile gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.

Müşterimizin tarafimiza tekrar ulaşmak istemesi durumunda, memnuniyetle kendilerine bilgi verilebileceğini iletmek isteriz.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla,

HSBC BANK A.Ş.