ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC'den Umursamazlık Örneği! asistan  [22 Ağustos 2008, 09:00]
Evvelki hafta çalıştığım kurumdaki sekreterlerden biri yanıma gelerek bana iki adet zarf uzattı. Ona da bu zarfları başka bir sekreter vermiş. Bu zarflardan biri HSBC tarafından adıma çıkartılmış olan Rouge Advantage kredi kartı, diğer zarf ise kartın şifresi.

Bu kartı talep etmemiş olmam bir yana kartı ve şifreyi bir arada yollamak ve kuryenin bu teslimatı tamamen alakasız insanlara yapmış olması inanılmaz bir ihmal ve umursamazlık örneği. Kurye kime sorsa kapısında kocaman adım yazan ofisi ona göstereceklerdi.

Bu kurye firmalarını nasıl seçiyorlar, kuryeler isme ve kimlik kartı görerek teslim yapmıyor mu? Banka neden kendisinden talep edilmeyen kartları çıkarıp yolluyor ve neden şifresini de yanında yolluyor? Sebep şu, eğer karttan harcama yapılırsa onlar beni muhatap alacak, parayı benden tahsil edecek. Artık sliplere imza da atılmadığı için bankaların ekmeğine yağ sürüldü.

Şimdi bu banka beni arayıp matbu bir metin okuyacak, buraya da "müşterimizle görüşülmüştür" ibaresiyle mesaj yollayacak. %

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
22.08.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik mail aracılığı ile gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.Ayrica musterimiz ile talepleri hakkinda irtibatimiz devam edecektir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.