ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC'nin Mağduriyet Yaratan Prosedürleri! tutankamun  [22 Ağustos 2008, 09:00]
Birkaç gün önce HSBC Aydınlıkevler şubesiyle ilgili bir şikayetim olmuştu (hesap dökümü çıkarmak için 55 YTL istendiğiyle alakalı). Sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş. Benden işlem ücreti olan 52.5 YTL dışında bir ücret istenmemiştir.

Benim şube veya şube çalışanlarıyla ilgili bir şikayetim kesinlikle yoktur. En başından beri bana inanılmaz yardımsever ve güler yüzlü olmuşlardır ki çalışanlardan biri çok yakın arkadaşımdır. Benim şikayetim tamamıyla prosedürle ilgilidir ve prosedür gereği alınan 52.5 YTL'nin bu işlem için çok olduğudur. Ama ben 55 YTL yazınca sanırım şube benden fazla para istemiş gibi algılanmış.

Benden kesinlikle prosedür gereği tanımlı olan masraftan çok istenmemiştir. Şubeden ve çalışanlardan dolayı kesinlikle bir şikayetim yoktur, bilakis fazlasıyla memnunum. Bu yanlış anlaşılmanın en kısa çözülüp bana bilgi dönülmesini rica ediyorum.%

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
22.08.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimizin sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapılmış olup sonuç hakkında e-mail aracılığı ile müşterimize detay bilgi verilmiştir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.