348353 |

| HSBC Uçuş Kuponu Mağduriyetim!
banu83
[26 Ağustos 2008, 09:00]
Sms mesajı ile kredi kartınızla belli bir miktar alışveriş yapılması karşılığında uçuş hakkı kazanacağım konusunda taahhütte bulundunuz. Promosyonunuzu hak ettim. Ancak müşteri hizmetlerinizi defalarca aradım ve her seferinde derdimi tekrar tekrar anlatmak zorunda kaldım. Sorunumu anlattığımda bana telefonla geri dönüleceği bilgisi verildi ama hala dönülmedi.
Çağrı merkezinde çalışan arkadaşlar kesinlikle konuya hakim değil ve çok yetersizler. sürekli yanlış bilgi veriyorlar. İlk aradığımda bana uçuş hattını aramam gerektiği söylendi, oysaki uçuş kuponu elime ulaşınca aramalıymışım. Tekrar aradığımda adresimin yanlış olduğu fark edildi, yeni adresimi vermeme rağmen yine gelmeyince bana Kuryenet'in numarası verildi.
Kuryenet'i aradığımda benim telefon numaram onlarda olmadığı için paketin bana teslim edilemediğini söylediler. Tekrar çağrı merkezini aradım ve adres bilgimin düzeltildiği, Kuryenet'e gerekli bilginin verildiği söylenmesine rağmen bugün tekrar Kuryenet'i aradığımda yine eski adres görünüyor.
Kesinlikle organizasyon eksikliği var. Bana uçuş kuponu ile ilgili adresime ulaştırılacağı mesajı 03.07'de geldi, bugün 22.08 ve hala bir çözüm bulmuş değilsiniz; defalarca aramama rağmen. Eğer böyle bir kampanya yapmasaydınız benim de böyle bir talebim olmazdı.
İkinci bir konu da daha önce bana kredi kartı gönderen HSBC doğru adrese kurye yönlendiriyor kurye firmasından cep telefonuma mesaj geliyor da nasıl oluyor uçuş kuponu olunca adresi yanlış veriyor. Kesinlikle bankanıza güvenim kalmadı. % |