ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC Mağduriyetimi Gidersin onurugurlu  [26 Ağustos 2008, 09:00]
Hsbc campus kredi kartıma askerde olduğumdan dolayı 3 ay ödeme yapamadım. Askerliğim bitince çağrı merkezini aradım ve kartımın durumunu sordum. Son ekstrenin son ödeme tarihine kadar asgari ücreti yatırmam durumunda herhangi bir problem olmayacağı söylendi.

Ben de maaşımı alana kadar yani 1 hafta kadar müsaade istedim. Müsaade verdiler. Şu tarihe kadar şu kadar miktar öderseniz herhangi bir problem olamayacağını söylediler. Bunun üzerine bana verilen tarihten de önce istedikleri tutarı yatırdım.

Kartım açılmadı. Maaşımı aldığım bankaya kart başvurusunda bulundum red cevabı aldım. Sonra Hsbc'yi tekrar aradım. İstediğiniz tutarı zamanında yatırmama rağmen niye kartım açılmıyor niye sicilime işliyor bu diye bir şey yapamayacaklarını söylediler.

Ben de şikayette bulundum bana müsaade veren kişiye. Bana tekrar döneceklerini söylediler ve hala geri dönen yok.

Şu an bir iş sahibiyim öğrenci kartımdaki ufak bir bakiye sebebiyle şu an hiç bir bankadan kredi kartı kullanamıyorum. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
26.08.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik mail aracılığı ile gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.Ayrica musterimiz ile talepleri hakkinda irtibatimiz devam edecektir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.