350771 |

| HSBC Avantajın Varsa Bedava Uçuşun Var
aykutkursun
[29 Ağustos 2008, 09:00]
"Avantajın varsa, bedava uçuşun var!" kampanyasından 1 adet gidiş-dönüş bilet kazanmıştım.21 Ağustos 2008 günü TLC marketing'den **** isimli çalışan beni aradı ve formda yazdığım tarihlerde kontenjan olmadığını, başka bir tarih belirlersek yardımcı olacağını söyledi.
Direkt Hatay-İstanbul Atatürk havalimanı, İstanbul Atatürk havalimanı-Hatay uçuşları mevcut olduğu halde, Ankara aktarmalı Sabiha Gökçen havalimanı gidiş ve İstanbul Atatürk havalimanı-Hatay dönüş bileti kesilmiş.
Uçuşun aktarmalı olduğunu ve Sabiha Gökçen havalimanına ineceğini elektronik bilet mail kutuma düştükten sonra gördüm. Kaldı ki, THY gidiş uçaklarından birinin saatini değiştirmiş. Tekrar saat ve gün ayarlaması yapmak istediğimde bana 200 YTL küsür fark vermem gerektiği söylendi.
THY acenteye, acente TLC'ye, TLC bankaya yönlendiriyor derken verdiğim zamana mı üzüleyim, 98 YTL vergi ve işlem ücreti verdiğim, toplam maliyeti 206 YTL olan bileti bedava diye yutturan bir bankacılık anlayışıyla, müşterisini enayi yerine koyan zihniyeti mi kınayayım.
Ücretsiz biletin iptalini istediğimde, vergilerin tekrar kartıma yükleneceği ama hizmet bedelinin yüklenemeyeceğini söylediler. Hangi hizmetin ne bedeli olduğunu merak ediyorum? İstedikleri hatta uçmaya zorlayarak asıl bedavacılığı kendi lehine kullanan Hsbc'den ve bunun için aracı olan TLC Marketing'ten şikâyetçiyim. |