ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC Ben Daha mı Zenginim mhergun  [30 Ağustos 2008, 09:00]
2001 yılından beri Hsbc advantage kredi kardı kullanıcısıyım. Belli dönemlerde ödemelerimde gecikmeler yaşadım. Faizi ile birlikte ödedim. Son 4 aylık dönemdeki gecikmemi borcumun tamamını ödeyerek kapadım.

Hatta fazlasını ödedim. Ancak kart borcumun tamamını ödemiş olmama rağmen kartım kullanıma açılmadı. Bu konu ile ilgili müşteri hizmetlerini aradım. Kartımın neden açılmadığını sorduğumda yaşanan gecikmenin bunda rol oynadığını belirtti.

Bende advantage puanlarımı kullanmak istediğimi belirttim. Fakat böyle bir şansımın olmadığını söylediler. Yatırmış olduğum paranın fazla olan kısmını iade istedim sadece hsbc bank şubelerine havale çıkarabileceğini belirtti.

Ancak benim Hsbc bankta vadesiz hesabım yok. İsme havale çıkaralım diyorlar ama bulunduğum ilçede Hsbc şubesi yok. Eft yapın diyorum böyle bir uygulamamız yok diyorlar.

7 yıldır benden para kazanan Hsbc bu kadar küçük bir firma mı ki müşterisine ait olan bir parayı gönderemiyor. Bu nasıl bir kurumsallıktır. Nerede müşteri memnuniyeti.

Biraz düşününce kafama takıldı. Acaba ben Hsbc'den daha mı zenginim.

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
01.09.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik mail aracılığı ile gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.Ayrica musterimiz ile talepleri hakkinda irtibatimiz devam edecektir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.