ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC'nin Yaptığı Haksızlık ve İhmal Jeux  [02 Eylül 2008, 09:00]
Hsbc'nin uzun zamandır müşterisiyim ve ödemelerimi düzenli yapmakta hatta limit yükseltme taleplerini her zaman olumlu cevaplamaktaydım. Advantage Rouge kart tekliflerini de kabul ettim. Fakat ilk sene ücretsiz olduğu belirtilen kartın ilk ekstresinde tam 50 YTL kart ücreti vardı.

Ciddi bir yanlışlık olduğunu düşünerek müşteri hizmetlerini aradım. Uzun süre bekledikten sonra çözüm yerine hoş olmayan bir şekilde kartın avantajlarından bahsedildi ve kart ücretinin bu nedenle değişmeyeceği belirten nahoş bir tavırla karşılaştım.

Tüketici haklarından bahsettim fakat aynı tavır devam etti. Müşteri temsilcisine bu avantajlar karşılığında 50 YTL ödemek zorunda olmadığımı böyle bir anlaşma olmadığını söylememe rağmen, en sonunda kartı iptal ederek bu ücretin talep edilmeyeceği sonucu karşıma çıktı.

Hsbc'nin müşteri memnuniyeti gerçekten hayli hoş olmaya bir durumda. Bütün kartlarımı iptal ettirmeyi ve bir daha Hsbc ile çalışmamayı düşünüyorum.

Arkadaşına Gönder

14.11.2008 Jeux 14.11.08 01:00 tarihinde Müşteri hizmetlerini arayıp sorunu ve karşılığında ortaya çıkmış olan sözkonusu yaptırımı anlatmama ve 15 gündür geri dönmediklerini belirtmeme ragmen hic bir bilgi verilmemiştir ve aksine ikide bir sözüm kesilip suçlayıcı bir biçimde kötü konuşulmuştur.

09.11.2008 Jeux Bana geri dönüleceği söylenmiş ve hala geri dönülmemiştir banka kartılarımı habersizce kapatıp yaptırım uygulamıştır sorunu çözmek yerine.

30.10.2008 Jeux HSBC'yi aradım fakat bir şeyin düzelmediğini kesilen ücretin aynı sekilde gecerli oldugunu ögrendim.
Bir yandan ödemediğim kart ücreti üzeriinden faiz işletiliyor ve ekstremde hala gözüküyor. Fakat bütün bunların üstüne bir de sorunun cözüldüğüne dair mailllerinin üzerine 29 ekim tarihinde aradığımda, sorunun çözülmesini bırakın, kartımın benim onayım alınmadan, haberim olmadan, gerekce olmadan iptal edildiğini gördüm ve kart ücretinin faizi aynen islemeye devam ederken ve bunu çözdük bizi arayın diye bir mail görmüşken. Sanırım her uygulamaya boyun egen müsteri bekleniyor. Aksi taktirde, sikayetinizi cözdük deyip tam tersi yeni cezalar kesiliyor. Müşteri hizmetlerinden cevap istediğimde bir de üzerine kartı siz istemis gözüküyorsunuz gibi imalı ve ters bir muameleyle karsılastım. Sorun çözüleceğine daha da büyümüştür. HSBC'yi sorundan haberdar ettiğime ve çözdüklerini düşünerek aradığıma pişman oldum. Şikayet etmeden önce dikkatli olmak gerekiyor geri dönüşleri daha ağır olabiliyor.

15.09.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimizin sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapılmış olup sonuç hakkında sitenizde belirtmis oldugu e-mail adresi aracılığı ile müşterimize tekrar detay bilgi verilmiştir.

04.09.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimizin sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapılmış olup sonuç hakkında e-mail aracılığı ile müşterimize detay bilgi verilmiştir.

MÜŞTERİ İLETİŞİM BÖLÜMÜ

04.09.2008 Jeux firmanın belirttiği üzere bana herhangi bir mail gelmemiştir.

02.09.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik mail aracılığı ile gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.Ayrica musterimiz ile talepleri hakkinda irtibatimiz devam edecektir.