353977 |

| HSBC'nin Bıktıran Prosedürleri!
BAYCAN1974
[04 Eylül 2008, 09:00]
HSBC internet şubesi bankacılık hizmetini kullanıyoruz. Bugün bankanın internet şubesine girdiğimde işlem yapabilmek için imza sirküsünün tarihinin bittiğini ve yeni imza sirküsü istediklerini belirtiyor.
Şimdi biz kalkıp notere gideceğiz imza sirküsü çıkartacağız ve işimizden mahrum kalıp HSBC'ye gidip imza sirküsünü verip internet bankacılığını kullanabileceğiz. Soruyorum size HSBC, değer mi? Şimdiye kadar sizinle ne zaman işimiz olsa hep yokuşa sürdünüz. Daha önce de bir hesap ekstremiz gelmediğinde de aynı şeyleri yaptınız. Faks numaramızı sisteminize yanlış kaydedip 4 gün bir hesap ekstresi için uğraştırdınız.
Sizlerin işi sizinle ticaret yapan insanların işlerini kolaylaştırıp hep birlikte büyüyüp güzel işlere imza atmak mı yoksa sizinle çalışan insanların hayatını zorlaştırmak mı? En son olarak şunu belirteyim; firma olarak bir sürü bankayla çalışıyoruz, hiçbir bankada bu tür uygulamalar yok.
Umarız burada yazdıklarımızdan bir şeyler çıkarırsınız ve kendinize çeki düzen verirsiniz. Aksi taktirde banka olarak siz ve sizinle çalışan olarak bizlerde zarar göreceğiz. % |