ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC'nin Yıllık Kart Aidatı alperen1313  [23 Eylül 2008, 09:00]
Ben Vodafone de çalışmaktayım. Vodafone olarak biz maaşlarımızı ve kredi kartlarımızı Hsbc'den almaktayız. Şirket olarak bizim Hsbc ile ilgili bir dönem yaşamış olduğumuz sıkıntımız vardı bu sıkıntımızda tabii ki kredi kartlarının aidatı hakkında idi. Aldılar bizden.

Ben 2008 yılı başıydı yanlış hatırlamıyorsam Hsbc'nin müşteri hizmetleriyle 38 dakikalık bir görüşme yaptım şirketim ile ilgili durumdan bahsettim ama sonuç değişmedi yıllık kart aidatını benden yine de aldılar. 21.09.2008 tarihli son bir hesap ekstram geldi ve benden yine bu kadar yazışmalara bu kadar itirazlara rağmen 35 YTL'lik kredi kartı yıllık kart aidatını aldılar biliyor musunuz? Hem bankanın kartını kullan hem de adamlara para yatır.

Bende 20.09.2008 akşamı call centerlarını aramak suretiyle iptalini talep ettim onlar benim yılık kart bedelimi iptal edemediler ama kartımın iptalini talep ettiğimde hemen yaptılar. Ne kadar komik değil mi? şimdi sıra bende memnun olmayan bir müşteri olarak bu memnuniyetsizliğimi her yerde dile getirmekten asla çekinmeyeceğimi ve hatta şirketimle de görüşme yapacağımı daha elimden geldiğince firmamda bankanızla çalışan arkadaşlarımı soğutacağımdan emin olabilirsiniz.

İmza toplamak gibi bir fikrimizi var başka bir banka ile anlaşma yapmak için en azından dünyanın en büyük gsm şebekesinin Türkiye bölümünü dikkate alırlar sizin gibi yapmazlar ve bir müşteriyi 35 YTL ye değişmezler.

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
23.09.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik mail aracılığı ile gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.Ayrica musterimiz ile talepleri hakkinda irtibatimiz devam edecektir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.