ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC'nin Anlamsız Kart Ücreti! bkamed  [27 Eylül 2008, 09:00]
HSBC müşterisiyim. İnternet sitelerinde ilan ettikleri "HSBC kredi kartları ilk yıl ücretsiz" ilanına dayanarak kredi kartı başvurusu yaptım ve başvuru yaptığım kredi kartı elime ulaştı. Buraya kadar her şey gayet normaldi, bu kart için herhangi bir kart ücreti talep edilmedi, söylendiği gibi.

Birkaç ay sonra aynı kredi kartı hesabına bağlı olarak Advantage Black kart başvurusu yaptım ve kart elime ulaştıktan 1 ay kadar sonra kredi kartı hesabına 40 YTL'lik bir kart ücretinin yansıdığını ve farkına varmadan bunu ödediğimi öğrendim (ki o zaman farkına varsaydım bankaya kesinlikle böyle bir ödeme yapmazdım).

Benden tahsil edilen bu kart tutarının haksızca alındığını düşünmekteyim. Madem ilk yıl kredi kartlarınız ücretsizdi benden neden bu ücreti tahsil ettiniz? Neden insanları kandırıyorsunuz, yapmış olduğunuz reklamın arkasında durmuyorsunuz? Bu yapılan haksız tahsilatın tarafıma iade edilmesini istiyorum. Eğer banka tarafından böyle bir iade gerçekleşmezse gerekli yerlere gerekli başvuruları hiç üşenmeden yapacağım. En çok kullandığım kredi kartı olan bankanız kartlarını ve bankadaki hesaplarımı kapatıp, bankanızla tüm ilişiğimi kesmeyi düşünüyorum. %

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
29.09.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimizin sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapılmış olup sonuç hakkında e-mail aracılığı ile müşterimize detay bilgi verilmiştir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.