184316 |
| AKPET Deponun Kapasitesinden Fazla Fiyat Alıyor!
begumtuncer
[21 Haziran 2007, 09:00]
Denizli'den Ankara'ya 13 Haziran 2007'de gelirken Akpet bayisi olan Denizli Akalın Petrol'den oto gaz almak için durduk. Pompacıdan depoyu doldurmasını istedim. Bugüne kadar başta Ankara olmak üzere Türkiye'nin çeşitli yerlerinde aracımın deposunu doldurdum, şu ana kadar oto gazın en pahalı olduğu yerde bile maliyeti 45 YTL'yi geçmedi. Akalın Petrol'de ödeme yapmak için kasaya gittiğimde 59 YTL'lik otogaz ücreti alındı kredi kartımdan.
Bu durumu fark edip itiraz ettim, onlara aracımın deposunun 45 YTL'lik gazdan fazlasını alamayacağını, pompalarında bir sorun olabileceğini açıkladım. Bunu kabul etmedikleri gibi, onlara bu durumu şikâyet edeceğimi söylediğimde de hiç umursamadılar. Akpet bayisinin bu umursamaz tavrı hiç hoş değildi. Özellikle son aylarda Türkiye'de benzin piyasasında yer edinmeye çalışan bir markanın önce müşteriyi kandırmaya çalışması, daha sonra da umursamaz tavırlara girmesi hiç de doğru bir tavır değil.
Akpet'in bayilik verirken daha dikkatli olması ve bayilerini daha sıkı denetim altına alması bu tip olayların yaşanmaması için şart. Burada söz konusu olan 15–20 YTL'den daha önemlisi bir daha Akpet'in herhangi bir bayisini kullanmayacağımdır.% |