ŞikayetVar

Sonraki >>

Akpet

206692

AKPET'ten Market ve Güler Yüz Masalı psiko63  [30 Ağustos 2007, 09:00]
Geçenlerde Şanlıurfa Akpet İstasyonu'na sabaha doğru 3 gibi geldim. Markete yöneldiğimde marketin kapalı olduğu sabah açılacağı söylendi.

İnanabiliyor musunuz benzin istasyonun marketi kapalı. Hem de ün yapmış Akpet. Reklamlarını izlediğimde güler yüzlü personel diyor ama 20'den fazla yakıt aldım 20 sinde de yakıt verenlerin hepsi asık suratlıydı ve hoş geldiniz bile demiyorlardı. Akpet Şanlıurfa'da adını kötülüyor bence.^^

Arkadaşına Gönder

Akpet
05.09.2007

Sayın İhsan Yanık,

Mükemmel kalitede hizmet vermek için gösterilen çabaların tam ve doğru sonuç vermesinin bilinçli tüketicilerin uyarıları ile mümkün olabileceği inancındayız Urfa adresindeki AKPET bayiinden ürün aldığınız uyarınızı ulaştırdığınız ve göstermiş olduğunuz duyarlılık için teşekkür ederiz.

Tüketicinin memnuniyetini ve kaliteyi ön planda tutan şirketimiz uyarınızı mümkün olan en kısa sürede ve sağlıklı şekilde sonuçlandırmıştır.

Gereken uyarıların ilgili yetkililere ve pompa görevlilerine yapıldığını, benzeri olayların tekrarını önlemek amacıyla gerekli tedbirlerin alındığını bildiririz.

AKPET olarak kalitenin ve müşteri memnuniyetinin sürekliliğini sağlamak amacıyla uyarılarınız ve talepleriniz doğrultusunda düzenleyici faaliyetlerimiz devam etmektedir.

Müşterimiz olmanızın bizi onurlandırdığını vurgular, güveninizin devamı ricası ile derin saygılarımızı sunarız.