ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Ankara Büyükşehir Belediyesi

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Otobüs Şoförlerinin Sorumsuz ve Saldırgan Tavırları mikrosoft  [17 Eylül 2008, 09:00]
14 Eylül 2008 tarihinde 521 hat numaralı "06 BF 6447" plakalı Kızılay'dan fatihe seferini gerçekleştiren belediye otobüsünü 22.20 den sonra 1 saatten fazla bekledim. Gelmeyen otobüs şoföründen, durumu ilgili yere bildirmek üzere normalde her şoförün boynunda görevli olduğu sırada asmakla yükümlü olduğu fakat bu şoför'ün boynuna asmadığı, görevli kimlik kartını görmek istedim.

Göstermedi. Üstelik tehditkar ifadeler kullandı. Bende gerekli yerlere durumu bildirebilmek için görevli kartından ismini görmek istediğimi ısrarla bildirdim. Bunun üzerine "sen kim oluyosun da bana kartımı soruyorsun" tarzında başlayan ve hakarete varan sözcükler kullandı.

O kadar ki otobüsten ( kaldı ki biz Ankara halkına ait olan bir otobüs ) beni indirmekle tehdit edecek kadar cüretkar davranışlar içerisine girdi. Ve Eskişehir yolu üzerinde yolun ortasında durarak bulunduğu bölümden kalkıp üzerime yürüyerek ve hakaretler ederek beni aşağıya indirmeye kalktı. Kimlik bilgilerini sormama rağmen buna da yine aynı hakaret içerikli sözcüklerle cevap verdi.

İlgili şoför hakkında şikâyetçi olduğumu bildiriyor ve kendisi hakkında gerekli işlemlerin yapılmasını ve daha saygılı bir Ankara için belediyenin kullandığı otobüsün bize ait olduğunu bilemeyecek kadar seviyesiz ve sorumsuz bu tur insanlardan arındırılmasını istiyorum.

Sorumlu belediyecilik anlayışla hareket ederek gerekli işlemleri yaparak sonucunu tarafıma bildireceğinize olan inancımı korumak istiyorum.

Arkadaşına Gönder

22.09.2008

Sayın :Fatih Titrek. Sürücü hakkında yasal işlem başlatılmış olup gereği yapılacaktır

22.09.2008

Sayın.Fatih Titrek:Alo Büyükşehir 153 tarafından alınmış olup, ilgili birime yönlendirilmiştir, cevap geldiğinde tarafınıza en kısa süre içinde e-posta olarak geri dönecektir, SAYGILARIMIZLA