ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Ankara Büyükşehir Belediyesi

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İle Ulaşım Çilesi ! bykarizma  [18 Eylül 2008, 09:00]
Ankara Sincan 12. Cadde'de oturmaktayız. Keşke hep otursak hatta dışarı hiç çıkmasak diyorum. Neden mi? Nedeni çok basit; otobüs çilesi. Şöyle bir hesap yaptım da günde 2 saat otobüs bekliyoruz, gidiş geliş de 3 saatimizi alıyor. Toplam 5 saatimiz yollarda balık istifi gibi geçiyor, ayda 150 saat yılda 1825 saat yapıyor.

Gelin bu basit hesabı insan ömrüyle kıyaslayalım. 40 yıl çalışacağız, malum Türkiye şartları, bu da 7300 saat yapıyor. Bu saati güne böldüğümüzde 40 yılda 1 yılımız otobüslerde geçiyor.

Vah Büyükşehir vah. Neden böyle bir örnek verdim diye soranlara cevap verelim.

Yetkililer yetkilerini nasıl kullanacaklarını bilmedikleri için belki yetkilerini kullanmaları akıllarına gelebilir düşüncesiyle bu örnekleri sıraladım. Eminim bu yazı yayınlanınca hemen aşağıda Mavi Masa denilen hala ne işe yaradığını bir türlü çözemediğim oluşum şu cevabı yazacaktır:

Otobüslerimiz az, buna rağmen en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz.

Çalışmayın iş yapın. Madem o kadar azdı otobüsleriniz, özel halk otobüslerini kime güvenerek kaldırdınız? Yada en iyisi Büyükşehir belediyesi şehir içi toplu taşımadan elini çeksin, hep özel olsun. Tek olunca rezillik, rekabet olunca rahatlık geliyor.^^

Arkadaşına Gönder

22.09.2008

Sayın .Mahir Saraç. Mevcut imkanlarımızla ve elimizdeki araç sayısı ile en iyisini yapmaya çalışıyoruz bunun yanısıra yeni otobüslerimiz devreye girmiştir sıkıntılar biraz daha hafifleyecektir

22.09.2008

Sayın Mahir Saraç.Alo Büyükşehir 153 tarafından alınmış olup, ilgili birime yönlendirilmiştir, cevap geldiğinde tarafınıza en kısa süre içinde e-posta olarak geri dönecektir, SAYGILARIMIZLA