ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Ankara Büyükşehir Belediyesi

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'nden Yardıma İhtiyacım Olduğu Halde Yıllardır Burs Alamıyorum! maesahin  [23 Eylül 2008, 09:00]
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin her sene düzenli olarak başlattığı öğrenim yardımlarına her sene müracaat ettim. Yardıma ihtiyacım olduğu halde hiçbir sene çıkmadı. Benim babam asgari ücretli ve benden başka bir de ufak kardeşim var. Ne bana çıkıyor ne de ona. Ama belediyede adamı olanlara hep burs çıkıyor. Ya da Ak Parti tarafından oluşturan beyaz kağıtlara yeğenini yazdıranlara hep burs çıkıyor.

Bizim suçumuz ne? Biz sefalet içinde okumaya çalışırken dayısı olanlar, paşası olanlar iki kuruş paraya bile tenezzül ediyorlar. Bu sene yine başvurduk, yine çıkmayacak bundan eminim. Şu mübarek günlerin hatırına kul hakkı denilen olayı işleyenler öbür dünyada nasıl hesap verecekler bilemiyorum. Her yerde biz başarılıyız sloganlarını atanlar öncelikle beş kuruş verdikleri burs olayındaki yolsuzlukları çözsünler.%

Arkadaşına Gönder

13.11.2008 maesahin bu senede çıkmadı...teşekkür ederim Ankara BB

05.11.2008

Sayın:Ali Emrah Şahin:
[ 05.11.2008 09:27 - Zekinci ] Ankara Büyükşehir Belediyesi Tarafından, Her Yıl 20.000 Öğrenciye Eğitim Yardımı Yapılmaktadır. Eğitim Yardımı Başvurularında Ve Değerlendirme Esnasında Belediye Encümeninin Karar Kriterlerine Göre Yapılmaktadır. Hiçbir Şekilde Kişi Veya Kuruluşlara Özel Muamele Yapılmamaktadır. Kişilerin Başvurularında Belirtmiş Oldukları Durumlara Göre Eğitim Yardımı Alıp-Almayacaklarına Karar Verilmektedir.

25.09.2008

Sayın :Ali Emrah Şahin.Alo Büyükşehir 153 tarafından alınmış olup, ilgili birime yönlendirilmiştir, cevap geldiğinde tarafınıza en kısa süre içinde e-posta olarak geri dönecektir, SAYGILARIMIZLA