ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Ankara Büyükşehir Belediyesi

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Çiğdem Mahallesi Sıhhiye Hattında Çalışan Dolmuşlar gamon  [27 Eylül 2008, 09:00]
24 Eylül 2008 çarşamba günü işyerimden 17.45 de çıkarak dolmuş beklemeye başladım ama 19.15'e kadar dolmuş gelmedi. Sonrasında yürüyerek gölbaşı dolmuşlarına bari bineyim diye farklı Güzergâha gittim o sırada çiğdem dolmuşunu gördüm.

19.20'de bindiğim dolmuşun şoförüne 2 saattir neden gelmediklerini ve neden farklı Güzergar kullanıp, İbnisina numune Hacettepe yolcularını mağdur ettiklerini sorduğumda, burada yolcu az mazot kurtarmıyor diye çıkmıyoruz, benden önceki 2 dolmuş çiğdemde son durakta duruyor bende öylesine çıktım yanıtını aldım.

Bu dolmuşların çıkış saatleri ya da sıralamalarına uyma zorunlulukları yok mudur? Güzergahı değiştirmek şoförün inisiyatifinde midir? Şikâyet etmek için duraktan çıkmayan 2 dolmuşun plakalarını rica ettim, 153'ü ara 24 Eylül de Çiğdem-Yüzyıl-Sıhhiye hattında çalışanlar de onlar bilir dedi vermedi.

Konuyla ilgilenmenizi, gerekli uyarı ve cezaları vererek soğukta karanlıkta bizleri mağdur etmelerine izin vermemenizi rica ediyor yanıtınızı bekliyorum.

Arkadaşına Gönder

28.10.2008

Sayın :Gamze Ulaş: Şikayet değerlendirildi durak sorumlularıyla görüşülerek protokole göre daha düzenli ve yolculara karşı daha saygılı çalışmaları güzergahını aksatmamaları konusunda gerekli uyarılar yapılarak ihtar edildi.

29.09.2008

Sayın:Gamze Ulaş.Alo Büyükşehir 153 tarafından alınmış olup, ilgili birime yönlendirilmiştir, cevap geldiğinde tarafınıza en kısa süre içinde e-posta olarak geri dönecektir, SAYGILARIMIZLA