ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Ankara Büyükşehir Belediyesi

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Sokağımızı Ne Zaman Asfaltlayacak? fikret78  [03 Ekim 2008, 09:00]
Ben Keçiören Bağlum'da oturuyorum (Bağlum spor stadyumu ve Bağlum Lisesi'nin yanında). Bağlum'dan başka ilçelere olan bağlantı yolları çok geniş ve muntazam bir şekilde asfaltlandı. Öyle ki 10 araç yan yana gidebilecek şekilde fakat ara sokaklar yazın tozdan, kışın da çamurdan geçilmiyor.

Bağlum Belediyesi'nden yardım istesek zaten Allah'a emanet. Varlığında fayda görmedik yokluğu da o kadar bizi etkilemiyor. Ümidimiz büyükşehir belediyesi ama onlar da altı ay öncesine kadar; fen işleri müdürlüğü inşaatları bahane ediyordu şimdi inşaatlar bitti bütün binalar çevre düzenlemesini yaptılar ancak fen işleri müdürlüğü Bağlum'un listede olmadığını söylüyormuş.

Sokaktaki komşular başvurmuşlar ama bir cevap alamamışlar. İki yıldır burada oturuyorum. Kışın soğuktan penceremizi açamıyoruz yazın ise tozdan, bunlardan en kötüsü de çocuklarımız bu çamurlu sokaklardan geçerek okula gidiyorlar. Hani onlar bizim geleceğimizdi onlara temiz bir yol yapsak kötü mü olur?

Bağlum gibi gelişmekte olan bir yerleşim yerine biraz daha hizmet getirmenizi tüm Bağlum'da yaşan insanlar adına sizden istiyoruz.%

Arkadaşına Gönder

07.10.2008

Sayın: Fikret Kılıç Caddelerin bakımı ve asfatı Büyükşehir belediyesi sorumludur. Ara sokaklar ilçe belediyesi sorumluğundadır Keçiören belediyesine vermiş olduğunuz konu fen işlerine bildirilmiştir SAYGILARIMIZLA .

07.10.2008

Sayın :Fiket Kılıç:Alo Büyükşehir 153 tarafından alınmış olup, ilgili birime yönlendirilmiştir, cevap geldiğinde tarafınıza en kısa süre içinde e-posta olarak geri dönecektir, SAYGILARIMIZLA