315612 |

| ADESE Personeli Benimle Zorla İlgilendi
eexcalibur
[21 Haziran 2008, 09:00]
Geçtiğimiz hafta, açılışından bu yana gidip görmediğim Adese Mut mağazasına, merak edip gitmiştim. Hem kendime hem de kuaförümde çalışanlara da tek tip giyindirdiğim için, tişört ve pantolon almayı düşünüyordum. Mağaza içinde bir müddet gezindim. Askılardan bakıp, bir tişört modeli beğendim, ama üzerinde fiyatını göremeyince, sağa sola bakıp elemanlardan yardım almak istedim.
Gördüğüm bir bayan görevliye bakar mısınız diye seslendim. Ağırdan ağırdan yanıma geldi. Sanki zorla ürün satıyormuş gibi, ya da bedava tişört dağıtılan bir yerdeymişim gibi davrandı. Tavırlarında yine mi müşteri duygusu vardı.
Neyse tişörtün fiyatını ve bedenleri olup olmadığını sordum.Tüm bedenler orada fiyatları barkodlarında yazıyor dedi. Ben de arkasından seslenerek, istediğim bedenleri bulamadığımı söyledim.Askıya bakın, orada yoksa yoktur dedi. Ama ben bir iş yeri sahibi olarak, bu tür çalışanlar konusunda çok hassasım.O yüzden gittiğim iş yerlerinde dikkat ederim.Çalışan elemanların isteksiz tavırları, ister istemez dikkatimi çeker.
O lafı duyduktan sonra, ne mi yaptım? Tişörtü almadan çıktım. Çevremde o mağaza hakkında konuşulan şikayetleri dikkate almamıştım, ama haklılarmış. Ne yazık ki gittiğime ve merak ettiğime değmedi. & |