ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Adese Alışveriş Merkezi

ADESE Otogar Güvenlik Görevlilerinin Keyfi Uygulaması haydogan  [26 Ağustos 2008, 09:00]
Alışverişlerimin büyük bölümünü Adese Konya mağazalarından yapmakta idim. Fakat 16.08.2008 Cumartesi başıma gelen olay, bu tercihimi değiştirmem gerektiğini ortaya çıkardı.

Belirtilen tarihte saat 10.30 civarı hediyelik Konya Şekeri almak istedim ve hemen yakındaki otogar adese mağazasına aracımla geldim. Otopark için herhangi bir işaret, levha, görevli vb. yoktu. Bende çevreye baktım ve park edilmiş 10-15 kadar araç olan bölgeye, diğer araçların yanına aracımı park ettim.

Aracımdan inmeden akaryakıt istasyonunda çalışan bir görevli geldi ve oraya park etmemin yasak olduğunu söyledi. Ben de kendisine diğer araçları gösterdim. Onlara serbest de bana mı yasak dedim. Zaten işim 5 dakikalık dedim. Bunun üzerine akaryakıt istasyon görevlisi adese'nin içine girip güvenlik görevlisi ile görüştü ve güvenlik görevlisi hemen yanıma geldi ve “aracınız çekin” dedi. Ben de nedenini sorduğumda bu alan bize ait değil dedi.

Ben de kendisine “madem ki bu alan size ait değil, neden müdahale ettiğini” sordum. Bu sefer görevli bana “bu alan bize de ait” dedi. Bu alan ya size aittir, ya değildir. Hem ait hem ait değil derseniz tutarsızlık olduğunu düşünürüm. Neyse güvenlik görevlisine diğer araçların da park ettiğini söyledim. Bana “onları anons ettirmediğimi nereden biliyorsun?” dedi.

Ben de çifte standart yaptıklarını söyledim ve bu durumu adese yetkililerine bildirmek istediğimden dolayı muhatap olduğum güvenlik görevlisinin ismini öğrenmek istedim. Üzerinde yaka kartı yoktu. Kendisine ismini sordum. Bana “sana ne ismimi vereceğim ya, lazımsa mağaza müdürüne sor” dedi. Ben birçok alışveriş merkezine gittim.

Ama kimse bana ya, yu gibi ifadelerle hitap etmedi. Ben bu tutumu adese güvenlik görevlisine yakıştıramadım. Etrafta diğer araçlarında olduğunu ve aracımı çekmeyeceğimi, zaten 5 dakikada çıkacağımı kendisine söyledim.

Bunu üzerine güvenlik görevlisi bana “aracını hemen çekmezsen, çektiririm” dedi. Bu ifade üzerine ben iyice sinirlendim. Alışveriş yapmaya gittiğim marketin güvenlik görevlisinin müşteriye söylediği ifadeye bakın. Hem ya, yu gibi ifadeler kullanıyor hem de benim aracımı çektirecek de güvenlikçinin bu kaba ifadeleri üzerine iyice sinirlenip “çektir de göreyim” dedim ve markete girdim.2 yada 3 dakika sonra 1 paket şeker alıp çıktım.

Fakat yaşadığım bu olay hem beni üzmüş, hem de sinirlendirmiştir. Bundan sonra Adese yerine diğer alışveriş merkezlerini tercih edeceğim.

Arkadaşına Gönder

Adese Alışveriş Merkezi
29.08.2008

Sayın Yetkili,

Müşterimizin maili yetikili kişilere iletilmiştir. Otogar Mağaza Müdürümüz tarafından müşterimiz ile telefon görüşmesi yapılarak kendisinden özür dilenmiş ve kendisi mağaza davet edilmiştir. Müşteri memnuniyeti sağlanmıştır.

Saygılarımızla,

Adese Alışveriş Merkezleri Tic. A.Ş.

Müşteri Danışma Merkezi

444 0 237 (444 0 ADS)